Лято и слънце!

гр. София, бул. "граф Игнатиев" №16

0898 546 786

ШВЕЙЦАРИЯ и ИТАЛИЯ

Държава:Италия
Транспорт:Самолет
Продължителност:5 дни / 4 нощувки
Отпътуване:12.06.2019
Месец:Юни
Град / Курорт:ТираноТел АвивТехеранТир
Държава:ШвейцарияЗимбабве

Незабравимо преживяване с Червената железница

По маршрут: София – Милано – Лугано - Давос – Алп Хликс – Сен Мориц – Пиц Наир – Езерото Сирваплана – Езерото Зил – Сен Мориц/ Понтресина – Тирано – Милано – София

5 дни / 4 нощувки / 4 закуски / 3 вечери

Дата: от 12 юни до 16 юни 2019 г.

1 ден – София – Милано - Лугано
Полет на BULGARIA AIR в 10.20 ч. от аерогара София за Милано. Кацане на летище Малпенса в 11.30 ч. Изчакване на автобуса и присъединяване към групата към 13.30 ч. Отпътуване към езерото Лугано и разположeния на бреговете му едноименен швейцарски град с италианска атмосфера, многобройни кафенета, слънчеви площади и павирани улички. Разходка из aристократичния крайезерен парк и Стария град с Катедралата Сан Лоренцо. Продължаване за кантона Граубюнден и настаняване в хотел в района. Вечеря. Нощувка.
2 ден – Давос – Алп Фликс
Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до Давос и Алп Фликс. Отпътуване за Давос – световноизвестен курорт, който привлича елита, и място за провеждането на Световния икономически форум. Предвидена е и фотопауза на едноименното езеро. Следващата спирка ще ви даде възможност да опознаете Алп Фликс – едно бижу, създадено от човешката ръка. Пешеходна разходка в единствената по рода си блатиста местност има продължителност около 2.30 ч., за да се насладите на очарователната панорамна гледка към Пиц Плата (връх Плата). Поляни, планински езера и тресавища се редуват в многоцветна мозайка. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3 ден - Сен Мориц – Пиц Наир – езерото Силваплана – езерото Зил
Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до Сен Мориц. Отпътуване за Сен Мориц – най - старият и шикозен зимен курорт, който се радва на световна известност, предпочитано място от филмовите звезди и кралските особи. Свободно време за разходка из курорта и снимки около едноименното езеро. Възможност за изкачване на Пиц Наир (връх Наир), в подножието на който остава курорта, с железница и лифт – вълнуващо изкачване с незабравими гледки към района. Предвидени са и фотопаузи на езерата Силваплана и Зил, които са с ледников произход и остават в подножието на Пиц Корвач (връх Корвач). Вечеря. Нощувка.
4 ден – Бернина експрес (Червеният влак - най – старата и единствена железница в Швейцария, пресичаща Алпите между Швейцария и Италия)
Закуска. Възможност (изисква се предварителна резервация) за незабравимо железопътно изживяване по маршрут, преминаващ през някои от най - красивите места в Швейцария и Италия. Така нареченият Бернина експрес или Червен влак, се движи по едно от най – стръмните трасета в света, което е построено без ограждения, зъбни колела и кабели. От 2008 г. този маршрут е под закрилата на UNESCO. Пътуването е с продължителност около 3 часа. Тръгването е от Сен Мориц или Понтресина. Пристигането е в Тирано – градчето в което историята се усещат във въздуха, а внушителни тераси създават неповторимо усещане за съприкосновение с природата. Свободно време за разходка из историческия център. Продължаване с автобус и настаняване в района на Ломбардия. Нощувка.
5 ден – Милано - София
Закуска. Полет в 12.15 ч. на BULGARIA AIR за София. Кацане на аерогара София в 15.15 ч.


КРАЙНА ПАКЕТНА ЦЕНА с включени летищни такси:

На човек в двойна стая

Единична стая

дете до 17 год. с двама възр.

1045 лв.

1240 лв.

965 лв.


Пакетната цена включва:

 • Самолетен билет на BULGARIA AIR
 • Летищни такси,
 • 1 брой чекиран багаж до 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг
 • Транспорт с автобус
 • 4 нощувки със закуски и 3 вечери в хотели 3* / 3 - в района на кантона Граубюнден, 1- в района на Ломбардия/
 • Туристическа програма
 • Градска такса в хотелите по маршрута
 • Водач от агенцията.

Пакетната цена не включва:

 • Входните такси за посещаваните туристически обекти по програмата
 • Екскурзията с Бернина експрес – 30.00 CHF при минимум 10 туристи + 16 CHF запазено място във II-ра класа
 • Забележка: изисква се предварителна резервация при сключване на договора за организирано пътуване най-късно месец преди датата, билети за железница и лифт за изкачване на Пиц Наир - 66 CHF общо в двете посоки при мин. 10 туристи.
 • Забележка: Цените са калкулирани при курс 1 CHF = 1.65 лв. При промяна в курса, пакетната цена ще бъде преизчислена.

Доплащане за:
Медицинска застраховка с па лица до 65 г. – 6.00 лв., между 65 и 70 год. – 9.00 лв.,
При недостигнат мин.брой от 40 туристи и при записани не по – малко от 30 тур. – 85 лв.

Допълнителни мероприятия:
Еднодневна екскурзия до Давос и Алп Фликс с включен транспорт и водач – 25 EUR
Еднодневна екскурзия до Сен Мориц, с предвидена фотопауза на езерата Силваплана и Зил с включен транспорт и водач – 20 EUR
Забележка: допълнителните мероприятия се провеждат при мин. 20 туристи, включват транспорт и водач. Входните такси, билетите за туристически влакчета, железници и лифт се заплащат отделно и на място.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Начин на плащане: депозит – 50 % от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди отпътуване.
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


 • Туристически офис:
 • тел: 02/427 36 83
 • факс: 02/427 36 83
 • моб: 0888 02 03 04; 0888 215 266
 • email: info@fantasy-travel.eu
 • РАБОТНО ВРЕМЕ (с клиенти):
 • понеделник-петък 10:00-18:00
 • събота и неделя - почивен ден
 • Адрес:
 • гр. София 1756, България
 • ул. "Пловдивско поле" № 11, ет.6

Бюлетин

Абонамент за най-новите Оферти на Фантази Травел

Фантази Травел © 2018 Всички права запазени